PAPAGALUL PERUȘ

(Melopsittacus undulatus)

PAPAGALUL PERUȘ

Teritoriul de răspândire:

harta open

Perușul (Melopsittacus undulatus) este un papagal de talie mică, ce aparține tribului de papagali cu coada lungă (Platycercini), câteodată considerat o subfamilie (Platycercinae).
Perușul se găsește prin părțile uscate ale Australiei și a supraviețuit timp de cinci milioane de ani în condițiile dure ale acelui continent.

FOTOGRAFII:

  • PAPAGALUL PERUȘ
  • PAPAGALUL PERUȘ
  • PAPAGALUL PERUȘ
  • PAPAGALUL PERUȘ
  • PAPAGALUL PERUȘ
add a comment